2018

Koncerterne starter kl. 20:00 entrè 100 kr.

Ønsker man at spise medbragt mad er der entré kl. 19.00.
Billetkøb i døren. Entreindtægterne går ubeskåret til musikken.

6. juni Di Gro Synger

Lit om ås siel å sån’t:

Wi er no 3 gowle da s peller ei småel sammel ei gång imæel- kaski ei gång om uen. Wi hår åel spelt i ei diel oer.

De flæst a tækstern er bl.a. a Niels Haugsgaard, men wi hår da åsse lauwe noe siel.

Vor publikom ku kaski være noen såm jarn vel løt å åsse jarn wel søng mæ på wendelbomoel.

Vor kåncæpt er klår – tækstern ska wær på wendelbomoel og mosikstili’ blues/country/vise – æller hva sår’n noe hier -alså noe mæ lit takt i.

Wor publikom åller te dæi her slaws åojerholning , leier nåk e stæ imæl før’er å te hui’r Or.

 
13. juni De Galvaniserede Leoparder er en udløber at et kirkekor, hvor tre af de nuværende besætningsmedlemmer trådte deres musikalske børnesko.

Orkestret startede i 1998 som et tro kopi af De Gyldne Løver, men over år er repertoiret udvidet med ægte irske PUB-salmer, melodiske skotske ballader og instrumentale finurligheder.

De Galvaniserede Leoparder udmærker sig ved ikke at have skrevet et eneste nummer selv. Alle melodier og tekster er planket fra egnsdigtere som bl.a. Hausgaard, Memphis, Lilholt og Grønbech samt aldrende irske

og skotske traditionelle bands.

De Galvaniserede Leoparders koncerter er karakteriserede ved, at numrene helt i irsk stil næsten altid ledsages af en anekdote ofte af tvivlsom karakter.

Leoparderne er garanter for en fornøjelig aften, hvor det bliver svært ikke at være glad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20. juni

 The Irish Waterfall

Navnet – Waterfalls – som gruppen kaldte sig i starten, kommer af navnet på en mindre by – Waterfalls – i Irland.

Efter indspilning af den første CD i 2008 – All for me grogg –udviddede gruppen navnet til The Irish Waterfalls det er blevet til 3 CD’er mere nemlig ”The Ferryman”, ”Dublin in my tears” og senest i 2015 ”Working

Man”.

Musikken er udpræget irsk og skotsk folkemusik, med respekt for den klang disse sange har krav på. Desuden sniger der sig også et amerikansk nummer ind i ny og næ.

Bandet består som sædvanlig – i dag – af Susanne Jensen på harmonika,

Niels Ole Jensen på bas ,kor og vokal, Peter Jürgensen på guitar og kor, Leif Bjerregaard Pedersen på vaskebræt, ”stortromme”, mundharmonika , kor og vokal, samt Mogens Bjerre i forgrunden med vokal.

 

 

27. juni Kristian Lilholt Trio vækker glæde og begejstring overalt med deres varme og underholdende koncerter. Efter mere end 500 koncerter i ind og udland, er trioen blevet et yderst velfungerende og charmerende koncertbekendtskab. Kristian Lilholt er en fremragende komponist og

sangskriver og en musikalsk stemningsmager af høj klasse, Lasse Jørgensen kan spille på det meste, og Ida Friis Virenfeldts stemme er prikken over det berømte i. Trioen leverer kommunikation i øjenhøjde, og musik og sange med højt til loftet. Trioen spiller sig gennem et bredt

udsnit af Kristian Lilholts produktion, fra de første vinylplader i 80’erne, over den storslåede instrumen-talmusik fra 90’erne, til de flotte sange fra 00’erne og de nyeste værker LAND og STILLE FLYDER LIVET.

 

4. juli The Muleskinners

En af landets ypperste repræsentanter for American Folk befinder sig i Nordjylland, nærmere betegnet Aalborg. Her har The Muleskinners de sidste mange år henrykket lokalbefolkningen med rustikke, humørfyldte og virtuose udgaver af alle mulige og umulige udgaver af folk, country og bluegrass klassikere.

Orkestrets medlemmer er alle fuldtids professionelle musikere og opererer i mange forskellige sammenhænge og genrer hvilket medvirker til det store underholdnings-mæssige og musikalske overskud , der altid præger koncerterne.

 
11. juli  

 

 Laura Mo med sin five-string banjo, sin bassdrum, og sin særegne og karakteristiske stemme, forfører og forarger publikum. En fandenivoldsk, højenergisk energi, hvor Laura Mo’s danske lyrik og specielle stemme er udgangspunktet og hvor musikken er en vanvittig blanding af roots og punkrock, tilsat banjo og club-vibe !

 

 
18. juli  

KRÆN WEST. Good old Irish music.

Kræn West blev dannet i år 2000 – i starten mest for sjov, men efter kort tid var populariten vokset så det endte med at blive et full time band der bare gik fra den ene succes til den anden.I påsken 2008 opløstes bandet, da harmonika-spilleren flyttede fra Vendsyssel af private årsager og der-for gjorde det svært og urentabel at fortsætte. I 2013 flyttede harmonikaspilleren så hjem til Vendsyssel igen og efter en kort snak, besluttede bandet at genopstå – men nu bare på et langt lavere plan, Medlemmerne af Kræn West er bidt af Irland og dets kultur og spiller derfor den irske folkemusik af hele hjertet.

 
25. juli Dyveke

Der er lagt op til en nostalgisk aften når DYVEKE d. 20/7 lægger vejen forbi Musikladen i Hune. Gruppen har nemlig specialiseret sig i gamle danske film- & revy-sange fra 20-erne, 30-erne og 40-erne. Hvem husker f.eks. ikke ”Pige træd varsomt”, ”Gå med i lunden” eller ”Maggidudi”? DYVEKE er tro over for originalerne, men tilfører samtidig sangene nyt liv i form af nye arrange-menter og diverse vokalharmonier.

Adskillige koncerter rundt omkring i landet har vist, at musikken ikke kun taler til et ældre publikum, men til flere aldersgrupper. Samtidigt har de mange koncerter givet en stor erfaring, der er med til at sikre en musikalsk, nostalgisk og hyggelig oplevelse – og så kan man både lytte,

synge med og tage en lille svingom til de gamle sange.

DYVEKE består af Torben Warncke på ukulele, guitar, sang og Henrik Prip Eriksen på guitar, kazoo, sang. Denne aften er duoen udvidet til trio med kontrabassisten Olav Gudnason.

 
1. august Pierre Dørges New Jungle Orchestra, som i 31 år har turneret verden rundt – fra Australien – over Bali til Japan, Kina, Sydafrika, Ghana, De vestindiske Øer, Brasilien, Mexico, USA.

Trioen har en speciel evne til at kommunikere med publikum – at skabe nærvær. Lige fra store festival scener, jazzklubber, intime koncertsale og i de seneste år i kirkerum.

Ved koncerten fornemmer man denne meditative og intense stemning – musikerne, publikum og rummet. En rejse i musik fra Carl Nielsen gennem kinesiske æsker til sommer ved Vesterhavet.

Jazz – Verdensmusik

 
8. august Kristian Lilholt Trio vækker glæde og begejstring overalt med deres varme og underholdende koncerter. Efter mere end 500 koncerter i ind og udland, er trioen blevet et yderst velfungerende og charmerende koncertbekendtskab. Kristian Lilholt er en fremragende komponist og sang-skriver og en musikalsk stemningsmager af høj klasse, Lasse Jørgensen kan spille på det meste, og Ida Friis Virenfeldts stemme er prikken over det berømte i. Trioen leverer kommunikation i øjenhøjde, og musik og sange med højt til loftet. Trioen spiller sig gennem et bredt

udsnit af Kristian Lilholts produktion, fra de første vinylplader i 80’erne, over den storslåede instrumental-musik fra 90’erne, til de flotte sange fra 00’erne og de nyeste værker LAND og STILLE FLYDER LIVET.

 
15. august Swåmpis Venner

Hjemmebryggere, folkemusik og Swåmper oppe norden fra: Ja sådan startede det i 1980, det var ligesom der manglede noget når herrerne bænkede sig – Musikken, og så dannedes “Swåmpis Venner”.

Uanset hvad de spiller vil det give associationer i retning til Irsk musik. De forsøger henad vejen at selv at lave nogle kompositioner – nærmest for sjov.

Gruppen består af:

Jens Ole Jensen: Forsanger og Guitar

Henrik Nelleman: Sang og Bas

Ebbe Dissing: Sang og Banjo

Lasse Hansen: Harmonika

Finn Bjerning: Tin Whistle og Guitar

Det er svært – endsige umuligt – at bevare pessimismen når Schwåmpi`s Venner slår den lune musikalske tone an.

Spillemændene formår nemlig ikke alene at skabe god irsk – folkemusik med veldrejede danske tekster – de leverer også indspark til det gode grin og den gode stemning

 
22. august The Muleskinners

En af landets ypperste repræsentanter for American Folk befinder sig i Nordjylland, nærmere betegnet Aalborg. Her har The Muleskinners de sidste mange år henrykket lokalbefolkningen med rustikke, humørfyldte og virtuose udgaver af alle mulige og umulige udgaver af folk, country og bluegrass klassikere.

Orkestrets medlemmer er alle fuldtids professionelle musikere og opererer i mange forskellige sammenhænge og genrer hvilket medvirker til det store underhold-ningsmæssige og musikalske overskud , der altid præger koncerterne.

 

29. august HALFDANSKERNE

DE STØRSTE SANGE – L IVE

HALFDANSKERNE er Danmarks mest populære viseorkester.

Det kan slås fast efter et 2015, hvor trioen har spillet rekordmange koncerter med deres hyldestshow i anledning af 100-året for Halfdan Rasmussens fødsel, og landet rundt er blevet mødt med fulde huse og stående ovationer.

Hvordan lever man så op til sådan en succes? Det har

HALFDANSKERNE fundet svaret på.

Efter 7 år på landevejene, flere tv-optrædener og 3 roste albums, der alle har kunnet høres på DR, præsenterer de i 2016 DE STØRSTE SANGE – LIVE, hvor de har samlet deres forrygende fortolkninger af de mest elskede sange af Benny Andersen, Halfdan Rasmussen, Frank Jæger, Sigfred Pedersen og Piet Hein. I det nye show er der fuld fart på fra start til slut, og sætlisten bugner af kendte sange, som indbyder til fest, fordybelse og fællesskab. HALFDANSKERNE sætter nye standarder med deres velklædte, velforberedte – og samtidig vilde og vittige – sceneoptræden.

 
5 september KRÆN WEST. Good old Irish music.

Kræn West blev dannet i år 2000 – i starten mest for sjov, men efter kort tid var populariten vokset så det endte med at blive et full time band der bare gik fra den ene succes til den anden.I påsken 2008 opløstes bandet, da harmoni-kaspilleren flyttede fra Vendsyssel af private årsager og derfor gjorde det svært og urentabel at fortsætte. I 2013 flyttede harmonikaspilleren så hjem til Vendsyssel igen og efter en kort snak, besluttede bandet at genopstå – men nu bare på et langt lavere plan, Medlemmerne af Kræn West er bidt af Irland og dets kultur og spiller derfor den irske folkemusik af hele hjertet.