5. juni Muleskinners

En af landets ypperste repræsentanter for American Folk befinder sig i Nordjylland. The Muleskinners har i mange år henrykket lokalbefolkningen med rustikke, humørfyldte og virtuose udgaver af alle mulige udgaver af folk, country og bluegrass klassikere.

En af landets ypperste repræsentanter for American Folk befinder sig i Nordjylland, nærmere betegnet Aalborg. Her har The Muleskinners de sidste mange år henrykket lokalbefolkningen med rustikke, humørfyldte og virtuose udgaver af alle mulige og umulige udgaver af folk, country og bluegrass klassikere.

Orkestrets medlemmer er alle fultids professionelle musikere og opererer i mange forskellige sammenhænge og genrer hvilket medvirker til det store underholdnings-mæssige og musikalske overskud , der altid præger koncerterne.

12. juni  The Irish Waterfall

Navnet – Waterfalls – som gruppen kaldte sig i starten, kommer af navnet på en mindre by – Waterfalls – i Irland.

Efter indspilning af den første CD i 2008 – All for me grogg –udviddede gruppen navnet til The Irish Waterfalls det er blevet til 3 CD’er mere nemlig ”The Ferryman”, ”Dublin in my tears” og senest i 2015 ”Working Man”.

Musikken er udpræget irsk og skotsk folkemusik, med respekt for den klang disse sange har krav på. Desuden sniger der sig også et amerikansk nummer ind i ny og næ.

Bandet består som sædvanlig – i dag – af Susanne Jensen på harmonika,

Niels Ole Jensen på bas ,kor og vokal, Peter Jürgensen på guitar og kor, Leif Bjerregaard Pedersen på vaskebræt, ”stortromme”, mundharmonika , kor og vokal, samt Mogens Bjerre i forgrunden med vokal.

 

19. juli  

KRÆN WEST
Good old Irish music.

Kræn West blev dannet i år 2000 – i starten mest for sjov, men efter kort tid var populariten vokset så det endte med at blive et full time band der bare gik fra den ene succes til den anden.I påsken 2008 opløstes bandet, da harmonika-spilleren flyttede fra Vendsyssel af private årsager og der-for gjorde det svært og urentabel at fortsætte. I 2013 flyttede harmonikaspilleren så hjem til Vendsyssel igen og efter en kort snak, besluttede bandet at genopstå – men nu bare på et langt lavere plan, Medlemmerne af Kræn West er bidt af Irland og dets kultur og spiller derfor den irske folkemusik af hele hjertet.

 
26. juni Kristian Lilholt Trio vækker glæde og begejstring overalt med deres varme og underholdende koncerter. Efter mere end 500 koncerter i ind og udland, er trioen blevet et yderst velfungerende og charmerende koncertbekendtskab. Kristian Lilholt er en fremragende komponist og sang-skriver og en musikalsk stemningsmager af høj klasse, Lasse Jørgensen kan spille på det meste, og Ida Friis Virenfeldts stemme er prikken over det berømte i. Trioen leverer kommunikation i øjenhøjde, og musik og sange med højt til loftet. Trioen spiller sig gennem et bredt

udsnit af Kristian Lilholts produktion, fra de første vinylplader i 80’erne, over den storslåede instrumental-musik fra 90’erne, til de flotte sange fra 00’erne og de nyeste værker LAND og STILLE FLYDER LIVET.

 
3. juli Advokatens New Orleans Jazzband

New Orleans jazz på højeste niveau – både til fest og til begravelse! De er dygtige nordjyske jazzmusikere, anført af advokat Henrik Skaarup fra Brønderslev som lejlighedsvis suppleres med dygtige gæstemusikere fra ind- og udland.

New Orleans jazz på højeste niveau – både til fest og til begravelse !! Advokatens New Orleans Jazzband er nærmest en institution i Nordjylland.

Orkestrets store popularitet skyldes deres stemningsfyldte musik og engagerede sceneoptræden samt deres varierede repertoire, der omfatter jazz, ragtime, blues, gospel og kendte evergreens.

De er dygtige nordjyske jazzmusikere, anført af advokat Henrik Skaarup fra Brønderslev som lejlighedsvis suppleres med dygtige gæstemusikere fra ind- og udland.

10. juli Boys of Bluehill

En skotsk/irsk koncert med Boys Of Bluehill er noget ganske særligt – glæd dig.

17. juli Laura Mo med sin five-string banjo, sin bassdrum, og sin særegne og karakteristiske stemme, forfører og forarger publikum. En fandenivoldsk, højenergisk energi, hvor Laura Mo’s danske lyrik og specielle stemme er udgangspunktet og hvor musikken er en vanvittig blanding af roots og punkrock, tilsat banjo og club-vibe !  
24. juni Dyveke
Der er lagt op til en nostalgisk aften med DYVEKE når gruppen spiller gamle danske film- & revy-sange fra 20-erne, 30-erne og 40-erne. Hvem husker f.eks. ikke “Pige træd varsomt”, “Gå med i lunden”, “En lille pige i flade sko” eller “Maggidudi”?

Der er lagt op til en nostalgisk aften når DYVEKE lægger vejen forbi Musikladen i Hune. Gruppen har nemlig specialiseret sig i gamle danske film- & revy-sange fra 20-erne, 30-erne og 40-erne. Hvem husker f.eks. ikke “Pige træd varsomt”, “Gå med i lunden” eller “Maggidudi”? DYVEKE er tro over for originalerne, men tilfører samtidig sangene nyt liv i form af nye arrange-menter og diverse vokalharmonier.

Adskillige koncerter rundt omkring i landet har vist, at musikken ikke kun taler til et ældre publikum, men til flere aldersgrupper. Samtidigt har de mange koncerter givet en stor erfaring, der er med til at sikre en musikalsk, nostalgisk og hyggelig oplevelse – og så kan man både lytte, synge med og tage en lille svingom til de gamle sange.

DYVEKE består af Torben Warncke på ukulele, guitar, sang og Henrik Prip Eriksen på guitar, kazoo, sang. Denne aften er duoen udvidet til trio med kontrabassisten Olav Gudnason.

31. juli Pierre Dørges New Jungle Orchestra, som i 31 år har turneret verden rundt – fra Australien – over Bali til Japan, Kina, Sydafrika, Ghana, De vestindiske Øer, Brasilien, Mexico, USA.

Trioen har en speciel evne til at kommunikere med publikum – at skabe nærvær. Lige fra store festival scener, jazzklubber, intime koncertsale og i de seneste år i kirkerum.

Ved koncerten fornemmer man denne meditative og intense stemning – musikerne, publikum og rummet. En rejse i musik fra Carl Nielsen gennem kinesiske æsker til sommer ved Vesterhavet.

Jazz – Verdensmusik

 
7. august Muleskinners

Vi gerntager successen når en af landets ypperste repræsentanter for American Folk igen besøger Musikladen. The Muleskinners har i mange år henrykket lokalbefolkningen med rustikke, humørfyldte og virtuose udgaver af alle mulige udgaver af folk, country og bluegrass klassikere.

En af landets ypperste repræsentanter for American Folk befinder sig i Nordjylland, nærmere betegnet Aalborg. Her har The Muleskinners de sidste mange år henrykket lokalbefolkningen med rustikke, humørfyldte og virtuose udgaver af alle mulige og umulige udgaver af folk, country og bluegrass klassikere.

Orkestrets medlemmer er alle fultids professionelle musikere og opererer i mange forskellige sammenhænge og genrer hvilket medvirker til det store underholdnings-mæssige og musikalske overskud , der altid præger koncerterne.

14. august Kristian Lilholt Trio vækker også denne aften glæde og begejstring deres varme og underholdende koncerter. Efter mere end 500 koncerter i ind og udland, er trioen blevet et yderst velfungerende og charmerende koncertbekendtskab. Kristian Lilholt er en fremragende komponist og sang-skriver og en musikalsk stemningsmager af høj klasse, Lasse Jørgensen kan spille på det meste, og Ida Friis Virenfeldts stemme er prikken over det berømte i. Trioen leverer kommunikation i øjenhøjde, og musik og sange med højt til loftet. Trioen spiller sig gennem et bredt

udsnit af Kristian Lilholts produktion, fra de første vinylplader i 80’erne, over den storslåede instrumental-musik fra 90’erne, til de flotte sange fra 00’erne og de nyeste værker LAND og STILLE FLYDER LIVET.

 
21. august Mads Toghøj – Rødder

Mads Toghøj synger om de nære ting, de sande værdier, og det med en dybsindighed og en højtidelig let skælvende røst, der læner sig op af Erik Grip. og en Niels Hausgaard (uden humor).

Mads Toghøj synger om de nære ting, de sande værdier, og det med en dybsindighed og en højtidelig let skælvende røst, der læner sig op af Erik Grip… og en Niels Hausgaard (uden humor).

Der er tale om ingen ringere en Fisker Thomas’ barnebarn, hvilket man sagtens kan høre.

Trods hans kun 37 år, lyder hans manderøst som om han har set alt hvad der kan ses på de syv have – og nu vil dele det med os.

28. august De Galvaniserede Leoparder er en udløber at et kirkekor, hvor tre af de nuværende besætningsmedlemmer trådte deres musikalske børnesko.

Orkestret startede i 1998 som et tro kopi af De Gyldne Løver, men over år er repertoiret udvidet med ægte irske PUB-salmer, melodiske skotske ballader og instrumentale finurligheder.

De Galvaniserede Leoparder udmærker sig ved ikke at have skrevet et eneste nummer selv. Alle melodier og tekster er planket fra egnsdigtere som bl.a. Hausgaard, Memphis, Lilholt og Grønbech samt aldrende irske

og skotske traditionelle bands.

De Galvaniserede Leoparders koncerter er karakteriserede ved, at numrene helt i irsk stil næsten altid ledsages af en anekdote ofte af tvivlsom karakter.

Leoparderne er garanter for en fornøjelig aften, hvor det bliver svært ikke at være glad.